Mogao bi ostati bez posla

Šta će biti sa Perezom?

2

Komentari (2)

DoaDoa99
Mrzim današnju F1, izgubila se bit trkanja, gleda se samo ko ima više para, čovjek 4. u poretku i može ostat bez mjesta u F1
TheSvenderMan
Ne komentarisem nikad ali te moram ispraviti. U pravu si za pare ali to nije slucaj kod Pereza kojeg prati izuzetno bogat sponzor kojeg bi sve ekipe osim prve 3 rado imale u ekipi. Problem je nedostatak mjesta jer vozac njegovog kalibra sigurno nece voziti za "slabije" ekipe tipa HAAS, a u jacim su mjesta popunjena. Mogao bi otici u Red Bull ali oni su poznati po tome da preferiraju vozace iz njihove akademije. Ili ce Red Bull odustati od te filozofije i otpustiti Albona ili ce Perez vjerovatno u IndyCar da isprasi dupe amerikancima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.