16

Komentari (16)

izvoristine
Dokazao je kakav je sportista a i guzonje iz MB hoce da pocrkaju ako ih ko hoce pretec. Lukav je ko mazga i mucki pokusao da ga unisti. A onda je slavio jer zna da Verstappen poslije onakve povrede tesko da ce biti isti kao sto je bio.
celikze
kakav je to vozac ako se neoporavi….hebat ga
Hanson091
Ne bi me cudilo da stave da sve trke voze u Silverstonu, da ne bi hudnici Englezi morali putovat. Koji napaćen narod, aplaudiraju nesreci vozača. Ka
ubnt
Verstapen je htio Hamiltonu shebati prednje krilo . I zahebo se .
Hanson091
Jest, isao Verstapen unazad i udario Hamiltona
Nomad07
Ne pricaj gluposti jer nemas blage veze,Verstapen je isao idealnom putanjom i imao prednost kad ga je Hamilton udario,u onoj krivini preticati sa vanjske strane je suludo,ugrozio je Maxa i sebe,odma su prekinuli utrku da moze pooraviti bolid a da nista ne gubi i uz to kaznjen sa 10 sec koliko mu stimaju da je vise postalo zalosno gledati F1
kurjak
@Nomad07 Mogu razumjeti da ne voliš Hamiltona i da gotiviš ovog drugoga, ali da sudije navlače bilo kome to te stvarno ne razumijem.Toliki novac se tu vrti da tu nema zayebancije.
DamirS
Stvar je u tome što je Verstappen uvijek preagresivan i navikao je da mu se drugi sklanjaju. Sjetite se u prve 3 utrke, 2 puta agresivno napada Hamiltona a ovaj mu popušta da ne bi došlo do sudara. Pa ne može uvijek tako, koliko je on udesa napravio i utrka ljudima uništio. Sve je to karma.
celikze
Bravo kralju placljivko ce sad da cmizdri kao i konzerve
ubnt
Pisaj se po austrijsko-holandskim ghovnima !
Rigel
****o cigansko.
Neddim1
Prava *****ska jajara
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.