Spuštena zavjesa na F1 sezonu: Naučili smo pet stvari

Spuštena zavjesa na F1 sezonu: Naučili smo pet stvari

Lewis Hamilton je lud za partijima

Trkom u Abu Dhabiju spuštena je zavjesa na još jednu sezonu u Formuli 1.

Dok je bio u McLarenu, nisu mu dali da spali ni jednu svjećicu, čak ni na kraju, ali u Mercedesu imaju drugačiji odnos prema njemu. Sve dok pobjeđuje, Hamilton može da se provodi. Nakon nedavne saobraćajne nesreće u Monacu, Britanac je sasvim opušteno rekao da je to bilo zbog toga što je umoran od partijanja i nije se odmorio.

Nakon osvajanja treće titule svjetskog prvaka, Hamilton je rekao da nije mogao više uživati u ovoj godini, nego što je to bio slučaj i da se proveo kao da je ovo bila zadnja godina u njegovom životu.

Biće zanimljivo vidjeti kako će se Mercedes prema njegovom partijanju odnositi u 2016. godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije