Tajnovita poruka supruge Michaela Schumachera pred šestu godišnjicu nesreće
Foto - EPA

Corrina se oglasila u jednoj od grupa za fanove

Tajnovita poruka supruge Michaela Schumachera pred šestu godišnjicu nesreće

M. Šljivak

Za tri dana navršit će se tačno šest godina od teške nesreće koju je na skijanju u Francuskoj imao legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher.

U toj nesreći je Nijemac doživio tešku povredu glave. Određeno je vrijeme je proveo i u komi, a o njegovom zdravstvenom stanju se u proteklim godinama malo zna.

Dok sa svih strana stižu različite priče o legendarnom vozaču, njegova supruga Corinna se oglasila u jednoj od grupa podrške za Schumija.

"Velike stvari počinju malim koracima. Mali komadići mogu stvoriti veliki mozaik", stoji u tajnovitoj poruci koju je poslala Corinna fanovima u jednoj zatvorenoj grupi.

Mnogi su pomislili da Corinna ovim putem šalje poruku da se Michael dobro oporavlja, ali nikakvog zvaničnog stava od porodice Schumacher još uvijek nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti