5

Komentari (5)

Maestro
Doktor je neuništiv
realno_govoreci
Markez za njega doktor. Da nije ovog pada bilo i ove godine bio uzeo titulu zasigurno. Rossi se trebao oprostiti kada je bio na vrhuncu a ne ovako. Novca zasigurno ima i on mu nije motiv,pitanje je sta je ...?
Emir.D
lijep ti je nickname .. A nemas ti pojma drug moj ni sta je GP a kamoli ko je Rossi. Dza me iznervira u subotu u vecer picko jedna
DamirS
@realno_govoreci Slažem se s tobom. I ja sam mislio da je Rossi neprevaziđen dok nije došla ova španska ljaga. Marquez mi je pravo odvratan i gnjida od čovjeka ali ima neviđeni talenat. Mislim da će prešišati Rossija u svim rekordima.
realno_govoreci
@DamirS jedno je pricati o tome kome se ko dopada kao vozac al drugo je reci ono sto je ocigledno.
Markez ni meni iskreno nije nesto drag ali je tako je kako jeste,covjek je najbolji vec dugo godina.Evo nema ga,mijenjaju ga kolege pa nista,znaci nije do mašine nego vozača.
Rossi je legenda i uspjeh mu se osporiti ne može ali ovim kompleksašima nije jasno da će uvijek biti bolji od boljeg.
Eto nemamo pojma ko je Rossi i sta je moto GP.Priča lik o čovjeku prije 7 godina koji je bio klasa,sad je prosjek ali eto ne znamo mi ko je Rossi osim nekog tamo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.