"Znam u kakvom je stanju Schumacher, imam sve informacije"
Foto - EPA

Felipe Massa tvrdi

"Znam u kakvom je stanju Schumacher, imam sve informacije"

M. Šljivak

Michael Schumacher doživio je 2013. godine tešku nesreću na skijanju u Francuskoj.

Legendarni vozač Formule 1 je pao i udario je glavom od kamen, te od tog trenutka traje velika borba za njegov život.

Schumacher je dugo bio u komi. Porodica ne daje nikakve izjave o njegovom zdravstvenom stanju i rijetko ko ima uopšte pristup porodičnom imanju u Švicarskoj.

Jedan od onih koji imaju inofrmacije šta se dešava sa Schumacherom je njegov nekadašnji timski kolega iz Ferrarija Felipe Massa.

"Znam u kakvom je stanju, imam sve informacije. S njim sa uvijek bio blizak", rekao je Massa za Fox Sports i nastavio je:

"S njegovom suprugom Corinnom se nisam često družio jer nije dolazila na utrke. Moramo znati da ova situacija nije nimalo laka. Moramo poštovati porodicu, ne žele da iznose stvari u javnost i ko sam ja da to uradim?", govori Massa.

Također, Massa je istakao da se svaki dan moli za Michaela.

"Sanjam ga svaki dan i molim se za njega da mu bude bolje i da se ponovo vrati na stazu kako bi bio podrška sinu. Molim se da se to dogodi jednog dana", rekao je Massa.

Top Komentari

Damme1987HzSa
Populisticki naslovi = easy money!!!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti