Schumacherove fotografije iz kreveta prodate na crnom tržištu

Nijemac se još uvijek oporavlja

Schumacherove fotografije iz kreveta prodate na crnom tržištu

A. Čaušević

Michael Schumacher koji je zadobio tešku povredu glave na skijanju u decembru 2013. godine još uvijek se oporavlja u svom domu u Švicarskoj. 

Schumacher se nedavno probudio iz kome, međutim na zahtjev njegove porodice traži se maksimalna diskrecija pa se ne zna više detalja u kakvom stanju se nalazi.

Prema pisanju Mirrora nepoznata osoba je uspjela napraviti nekoliko fotografija u njegovom domu. Britanski tabloid navodi da se na fotografijama može vidjeti kako Schumi leži na krevetu.

Fotografije su prodate za milione funti na crnom tržišu, a o svemu što se desilo Schumacherova supruga Corinna je informisala policiju.

O zdravstvenom stanju legendarnog vozača Ferrarija se zna vrlo vrlo malo.

"U najboljim je rukama i činimo sve kako bismo mu što više pomogli. Pokušajte razumjeti da samo ispunjavamo Michaelu želju da njegovo zdravstveno stanje bude tajna", nedavno je poručila Corinna.

Schumacher je prije nekoliko mjeseci boravio i na tajnom liječenju u Francuskoj, a navodne prognoze ljekara nisu dale ohrabrujuće informacije o njegovom stanju.

Top Komentari

Rajvosa2019
On je i prije ovoga stitio svoj privatni zivot maksimalno - zadnje informacije za javnost je dala Corinna 2014 / od tada se manje vise nista nezna - oporavlja se u svojoj vili na Zenevskom jezeru- za mene licno naj najbolji vozac Formule 1 i veliki covjek
8 1
Terminator
Bože pomozi mu zaslužio je.Novinari bi da ulaze u tuđe živote i da na taj način grade karijere.Ostavite ljude na miru.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi