14

Komentari (14)

Mowzilla
Koliko se pise o sisama, kuckama, srbima i djokovicu, hrvatima i modricu, a zapostavljaju bh. sportisti, da pojma nisam imao da ce uopste imati borbu. Ovaj portal treba da se srami i odavno vise nema veze sa bh. sportskim portalom, fuj!
vence
Ovaj bh sportista je sko se ne varam kriminalac koji se zahebaje sa zakonima fruge drzave ili grijesim? Tako, stp se tice omladine i nije bas za primjer i nije za promociju. Naravno, ni gore pobrojani nisu takodjer.
Mowzilla
Pa i Salihamidzica su kaznjavali prije 10ak godina zbog utaje poreza, samo sto on nije bio u cuzi, pa su ga opet nasi portali uzdizali u nebesa nakon toga, jer je on ipak bh. sportista koliko god pogrijesio...
plemic
vence, njemački državljanin i sportaš pod njemačkom zastavom. rođen u njemačkoj od naših roditelja. sjetio se korjena kad je zbog utaje poreza odležao 2,5 god prdekane, kad je ima doping aferi i kad je optužen za malverzacije sa novcima prikupljenim za humanitaru. ni prvi, ni zadnji, ali mislim da domaća javnost treba biti rezervirana prema takvim domoljubima.
user1676741915
Ponovo plemic. Sere da je Hrvat nebi piso tako nego bi reko to je nas bokser
user1668888234
Kulla_Ado
On predstavlja Njemacku kolko ja znam.
Nero1205
Više ne predstavlja.
FahrudinKonjHodzic
komgraculasen felikse sturme ponosu njemacke
Nero1205
On je Felix Sturm koliko je i Aleksandar Vuksanović "Aca Lukas".
user1667575277
Aferim Bošnjace,bravo i živ nam bio i Bosnu u svijetu predstavljao jos dugo
plemic
Altay je i dalje bio taj koji je konstantno išao naprijed. Pokušavao je prboiti blok njemačkog boksera, no Ćatić je sve dobro blokirao i kontrama je uzvraćao rivalu.
user1676741915
Ne seri plemic
Ss.ba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.