Nevjerovatni Andy Ruiz nikad nije ovako izgledao: Izgubio je ogroman broj kilograma i želi na tron
Foto - Screenshot

Meksikanac napravio veliku promjenu

Nevjerovatni Andy Ruiz nikad nije ovako izgledao: Izgubio je ogroman broj kilograma i želi na tron

Midhat Šljivak

Nekadašnji prvak svijeta teške kategorije Andy Ruiz doživio je zaista sjajnu tjelesnu transformaciju.

Čovjek koji je 1. juna 2019. godine šokirao svijet pobjedom nad Anthonyjem Joshuom sada izgleda mnogo drugačije i izgubio je veliki broj kilograma.

Na ovaj potez se odlučio nakon što je u revanšu sa Joshuom ušao sa preko 128 kilograma, gdje je bez ikakvih problema poražen od još aktuelnog šampiona.

Ipak, sada je spreman na veliki povratak. Prvog maja ima meč sa Chrisom Areolom, a otkrio je Meksikanac koliko je kilograma izgubio.

"Svi će vidjeti razliku. Svi će vidjeti naporan rad. Spreman sam za svoju novu borbu i veoma sam uzbuđen. Spreman sam pokazati svima da su me prerano otpisali. Izgubio sam oko 20 kilograma nakon borbe protiv Joshue u Saudijskoj Arabiji", rekao je Ruiz i nastavio je:

"Bio sam depresivan i ljut na sebe jer sam znao da sam trebao trenirati. Morao sam to bolje odraditi, ali nikad nije kasno. Sada ćete vidjeti pravog i novog Andyja Ruiza", istakao je meksički bokser.

Ruiz je sada u timu Canela Alvareza i radi sa poznatim trenerom Eddyjem Reynosom i ovaj potez očigledno mu je promijenio život.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi