Nakon decenijske veze i petero djece, čuveni "debeljuca" je napravio za ženu ono najbolnije

Andy Ruiz u centru skandala

Nakon decenijske veze i petero djece, čuveni "debeljuca" je napravio za ženu ono najbolnije

A. Čaušević

Čuveni debeljuca je napravio veliki skandal i sada se na neki način nalazi na stubu srama. Dugogodišnja supruga mu je poslala jasnu poruku, dok je njihovo petero djece jako pogođeno svim što se dešava.

Andy Ruiz je lik o kojem se puno priča, ali ne zbog njegovog nastupa kao boksera ili zbog njegove izgledne borbe protiv Tysona Furyja, koja će sigurno biti šok za njegovu karijeru, već zato što je bio nevjeran svojoj supruzi i time je upao u veliki skandal.

Inostarni mediji su otkrili da je čuveni bokser bio u izvanbračnoj zajednici s jednom javnom osobom, sve su otkrili internet korisnici nakon što se Amerikanac meksičkog porijekla na svojim profilima pohvalio nedavnim putovanjem u mjesto San Miguel de Allende.

Mayeli Alonso, koja je bivša partnerica poznatog meksičkog pjevača, Lupilla Rivere, također je podijelila fotografije sa iste lokacije, što je odmah potaknulo nagađanja da su ona i Ruiz zajedno, nešto što je na kraju i potvrđeno.

Uprkos svim nagađanjima Ruiz se do sada ništa nije izjasnio, ali su to učinile žene koje su uključene u polemiku jer je bokserova supruga Julie Moore snimila video koji je privukao dosta pažnje.

Oglasi

Snimak je objavljen na njenim profilima u kojem se ispričala zbog slika koje su odale njenog supruga, ali je iskoristila priliku i uputila žestoku poruku: "Porodica se tako lako baca".

S tim u vezi oglasila se i Mayeli Alonso priznavši da je putovala s Andyjem Ruizom, iako je bio vrlo jasan u komentaru da ju je u svakom trenutku bokser uvjeravao da je bez partnera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeR-zNrL4tv/?hl=en[/instagram]

Ruizu je posljednji put u ringu bio u septembru 2022. kada je pobijedio Kubanca Luisa Ortiz jednoglasnom odlukom sudija u Los Angelesu.

Prije nekoliko dana je objavio i fotografiju na kojoj pziva Furyja na obračun nakon što je Britancu propala borba sa Oleksandrom Usykom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CqGi0GwPkLL/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDInNlUnoLQ/[/instagram]

Ruiz je bio u vezi, a zatim u braku sa Julie dugi niz godina, a ovaj par ima čak petero djece zajedno, trojicu sinova i dvije kćerke.

Do sada su nastojali da svoj život čuvaju daleko od javnosti, ali posljednji skandal je sve promijenio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi