Čudo prirode: Joshua se pohvalio nestvarnim bicepsima
Foto - Instagram

Izgleda nevjerovatno

Čudo prirode: Joshua se pohvalio nestvarnim bicepsima

M. Šljivak

Anthony Joshua ove godine će se vratiti u ring.

Šampion svijeta teške kategorije trebao bi odraditi dva meča protiv Tysona Furyja za apsolutnog prvaka svijeta, a AJ je već sada maksimalno spreman za meč.

Joshua nije prestajao sa radom u prethodnim mjesecima. Fizički izgleda bolje nego ikada ranije, a na društvenim mrežama se pohvalio nevjerovatnim bicepsima koji jednostavo 'pucaju'.

Britanski bokser je očigledno odlučio ući u borbu spremniji nego ikad. Fury je najveći izazov u njegovoj karijeri i nema dileme da nas očekuje pravi spektakl u borbi dvojice najboljih na svijetu.

Detalji oko velikog obračuna bit će poznati u narednih nekoliko sedmica.

Top Komentari

K79
Izgleda da je i u gacama neko cudo prirode hahahaha
1 0
ja_doso_nako
eeee moj sljivak, hajd sto si drkadzija i sto stalno o zenama u kostimima pises, ali brate poceo si slike od crnje sa flasom sampona u sorcu. Dodji sebi ako nemas kome moj sljivak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi