Pojavio se čovjek koji prijeti Furyju i Joshui: Želim titule vratiti u Ameriku
Foto - Instagram

Michael Coffie najavljuje velike stvari

Pojavio se čovjek koji prijeti Furyju i Joshui: Želim titule vratiti u Ameriku

M. Šljivak

Američki bokser Michael Coffie (34) napravio je iznenađenje pethodnog vikenda pobjedom nad deset godina mlađim Darmanijem Rockom.

Nakon ove borbe je istakao kako za njega nije iznenađenje to što je pobijedio Rocka i smatra sebe najboljim američkim teškašom.

"Daleko sam ispred njih. Spreman sam da se suočim sa Wilderom i Ruizom. Sparirao sam sa njima i mnogim veikim imenima. Imam stotine rundi sa šampionima i vrhunskim bokserima", rekao je Coffie.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKw_rgtltbf/[/instagram]

Zaprijetio je i vladarima teške kategorije Anthonyju Joshui i Tyonu Furyju.

"Sviđa mi se to što Joshua brine o sebi i to što Tyson Fury pokazuje da je žestok momak, ali sa mnom ne bi mogao tako. Želim biti onaj koji će otići u Englesku i vratiti titule u SAD", tvrdi Coffie.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B3XhNeoFz55/[/instagram]

On je u karijeri odradio 12 borbi i svih 12 je dobio od čega devet nokautom.

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Ja bi ovog debila sto koristi jedan te isti potez K.O za dvije runde.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti