Joshua se 'ubija' od treninga, a nevjerovatni Fury privlači svu moguću pažnju
Foto - Instagram

Pred veliki obračun

Joshua se 'ubija' od treninga, a nevjerovatni Fury privlači svu moguću pažnju

M. Šljivak

Obračun Anthonyja Joshue i Tysona Furyja za apsolutnog prvaka svijeta teške kategorije konačno bi se trebao desiti ove godine.

Pregovori o borbi se vrše, a prvi obračin bi se trebao desiti već tokom ljeta, vjerovatno u Saudijskoj Arabiji.

AJ je već sada u žestokom treningu, a sa druge strane WBC šampion Tyson Fury uživa u opuštenom životu sa kojim kilogramom viška.

Promotor i menadžer Eddie Hearn koji vodi karijeru Anthonyja Joshue govorio je o izgledu Tysona Furyja koji se poprilično opustio.

"Pitao sam Joshuu je li vidio Furyja kako skače u more? Pogledao me je i rekao: Imat ćemo najboljeg Tysona Furyja u ringu i ne zanima me ako sada ima viška kilograma. Treniram za najboljeg Furyja ikad", prenio je Hearn riječi svjetskog šampiona.

Očigledno se Joshua više nikad neće opustiti pred svoje mečeve. Jednom ga je takva opuštenost koštala poraza i to 2019. godine kada ga je šokirao Andy Ruiz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi