"Sviđalo vam se ili ne, ponovo ću biti šampion"
Foto -EPA

Anthony Joshua jasno poručuje

"Sviđalo vam se ili ne, ponovo ću biti šampion"

M. Šljivak

Britanski bokser Anthony Joshua (32) uvjeren je kako će vratiti titule teškaškog prvaka svijeta od Ukrajinca Oleksandera Usyka.

Joshua je u septembru prošle godine doživio pravi debakl u Londonu. Usyk ga je školovao 12 rundi i uzeo mu je titule po WBA, IBF, WBO i IBO organizacijama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYeb5YiMJnH/[/instagram]

AJ je iskoristio klauzulu o revanšu i očekuje se da će drugi meč Usyka i Joshue biti odrađen u aprilu.

Britanac je uvjeren da će ponovo postati šampion svijeta.

"Pobijedit ću ga u narednoj borbi i vratit ću te pojaseve. Po treći put ću postati šampion svijeta, sviđalo se to ljudima ili ne", poručio je Anthony Joshua.

Anthony Joshua je u karijeri na omjeru od 24-2. Pored Usyka pobijedio ga je i Andy Ruiz JR.

Promo

Top Komentari

makelele
Ni š od šampiona, čak i da pobjedis Ukrajinca nekim čudim. Fury je za tebe Tyson Mike :D
4 0
Mele
Sta bude od najkvalitetnijegm tehnicki potkovanog boksera ?? Debeljko sto te nokautirao, koliko si para od kladionica uzeo. Ovaj Ukrainac je stvarno bio bolji, mislio sam da je malo kasno presao u tesku kategoriju. ali te stvarno nadmasio u svemu.U srednjoj kategoriji je pomeo sve kao metle..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi