Krenuli su od zagrljaja, došlo je do verbalnog duela, a zatim i tuče nasred ulice
Foto - Screenshot

Nevjerovatne scene

Krenuli su od zagrljaja, došlo je do verbalnog duela, a zatim i tuče nasred ulice

Midhat Šljivak

Bokseri Rhys Caldon i Anthony Taylor potukli su se danas na ulicama Dubaija nakon što su prvo ušli u verbalni obračun koji je trajao nekoliko minuta.

Rhys Caldon i Anthony Taylor stigli su u Dubai kako bi odradili nove mečeve, a iako u ringu neće biti jedan protiv drugog, odlučili su se obračunati međusobno.

Oni su se našli oči u oči na ulicama Dubaija. Došlo je do verbalnog obračuna, a zatim je Britanac Caldon vodom posuo američkog boksera.

To je ovog razljutilo. Odlučio je reagovati i Taylor je potom krenuo da se obračuna s Caldonom.

Uspio ga je baciti na pod, zadao je nekoliko udaraca, ali su vrlo brzo zaraćene strane smirile i bokseri su razdvojeni.

Nakon toga je očekivano palo još dosta teških riječi i sve bi se moglo nastaviti ako se ovaj duo opet sretne u narednom periodu.

Anthony Taylor sutra će se pojaviti u ringu u Dubaiju. Dio je eventa u kojem će se boriti YouTuber Deji i legendarni Floyd Mayweather.

Protivnik američkog boksera je debitant Jack Fincham, a treba istaći da je 33-godišnji 'Pretty Boy', kako mu je nadimak u karijeri odradio pet borbi i da ima dvije pobjede i tri poraza.

Rhys Caldon je 23-godišnji britanski bokser. U karijeri je odradio jednu borbu koju je dobio prekidom u drugoj rundi.

Njegovo mjesto boravka je Dubai. Iskoristio je priliku da bude u centru pažnje dolaskom velikog eventa u grad i sada se o njemu itekako priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi