Kikbokser protiv boksera: Obračun je završen strahovitim nokautom
Foto - Screenshot

Žestoka borba

Kikbokser protiv boksera: Obračun je završen strahovitim nokautom

Midhat Šljivak

Svijet borilačkog sporta uvijek je bio nešto posebno u odnosu na sve ostale sportove.

Oduvijek su se organizovale borbe različitih borilačkih sportova, a zatim je MMA ujedinio sve i danas možemo gledati istinske spektakle širom svijeta.

Ipak, pored organizovanja profesionalnih borbi dosta je i onih koji koriste svaku priliku da se iskušaju na žestokim sparinzima.

Često sparinzi prerastu u pravu tuču, a jedan takav primjer stiže iz Rusije gdje su snage odmjerili kikbokser i bokser.

Njihov obračun u dvorani pratili su ostali borci. Sve je bilo po pravilima, svako je koristio tehnike iz svog sporta, a sve je završilo teškim nokautom.

Ručne tehnike boksera nekoliko puta su ozbiljno uzdrmale kikboksera. Ipak, on je uzvratio žestoko i uslijedio je nokaut.

Oglasi

Kikbokser je iskoristio spinning backfist. Iz okreta je žestoko pogodio rivala i istog momenta ga je uspavao.

Kickboxing je ovog puta bio superiorniji u odnosu na boks. Ipak, jasno je da bi i boks vjerovatno nekad odnio pobjedu jer ipak je to disciplina od koje je sve drugo krenulo.

Treba svakako istaći da su ovu borbu odradili profesionalci i da amateri nikako ne bi pokušavati ovo bez adekvatne zaštite.

Ovaj nokaut jedan je od najžešćih koji je viđen u posljednje vrijeme i treba istaći da je bokser dobio adekvatnu pomoć i da je prošao bez težih posljedica.

Oglasi