"Apsolutno ću nokautirati Mayweathera"
Rijetki su oni koji su bili barem blizu pobjede protiv Floyda Mayweathera. Samo na početku karijere je imao neugodno iskustvo kada je čak bio uzdrman, ali je na kraju stigao do statusa boskerskog kralja

Mladog Japanca baš briga za egzibiciju

"Apsolutno ću nokautirati Mayweathera"

M. Šljivak

Japanac Tenshina Nasukawa ima namjeru da brutalno nokautira boksersku legendu Floyda Mayweathera.

Neporaženi bokserski šampion (50-0) odlučio ipak prihvatiti meč u japanskom Rizinu posljednjeg dana ove godine, a Amerikanac je najavio kako će to biti egzibicijski meč.

Međutim, njegov rival Tenshin Nasukawa je ozbiljan u namjeri da brutalno nokautira Floyda i da postane prvi čovjek koji ga je pobijedilo:

"Od sutra sam na treninzima. Spremam se da ga nokautiram. Apsolutno ću ga nokautirati", saomuvjeren je japanski borac koji je tokom vikenda upisao ekspresnu pobjedu, 28 u kickboxing karijeri u kojoj nema poraza.

Mayweather je čak bio i odustao od borbe, ali su ga čelni ljudi Rizina ipak nagovorili da sudjeluje u borbi i garantovali su mu da će sve biti egzibicija.

Međutim, Japanac je odlučan da ga nokautira i da postane prvi čovjek koji je srušio velikog Floyda Mayweathera.

Top Komentari

Zoilomas
Hahaha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi