Badr Hari je prava zvijer: Zvat ću samo ozbiljne ljude...

Sprema se za veliki povratak

Badr Hari je prava zvijer: Zvat ću samo ozbiljne ljude...

Midhat Šljivak

Badr Hari se uskoro vraća u ring.

Legendarni marokanski kickboxer nedavno je potpisao novi ugovor sa Gloryjem, a već sada je spreman za velike izazove i povratak u ring.

Njegov novi meč se očekuje krajem godine, a da nema zabrane zbog pada na dopingu, Badr bi već sada bez ikakve dileme mogao u ring.

Njegov izgled to dovoljno govori. Hari je u vrhunskoj formi i jasno poručuje da će se boriti samo sa ozbiljnim izazivačima.

"U razmatranje će ući samo ozbiljni borci"...

Cilj kojeg ima Bard je povratak titule prvaka svijeta u teškoj kategoriji, ali za 34-godišnjeg borca će to biti veliki izazov.

Trenutno je broj jedan u svijetu kickboxa Holanđanin Rico Verhoeven. Upravo je meč sa Ricom ono što svi ljubitelji kickboxinga žele vidjeti, a on bi se mogao dogoditi veoma brzo.

View this post on Instagram

Each day brings us closer to the undeniable reality. #TheyAreNotPrepared

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Verhoeven je 2016. godine savladao Harija. Predao je Marokanac meč u drugoj rundi zbog povrede ruke, a godinu i po kasnije je ušao u ring protiv Hesdy Georgesa.

U bogatoj karijeri Badr je odradio ukupno 120 borbi. Čak 106 ih je dobio, od čega 92 nokautom,a doživio je samo 13 poraza i dva puta je diskvalifikovan.

Top Komentari

daca
koja masina ☺?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi