Badr Hari je prava zvijer!
Jedan od najomiljenijih boraca svijeta izgleda zaista impresivno. Svi jedva čekaju da se on vrati u ring

Uživa u treninzima

Badr Hari je prava zvijer!

M. Šljivak

Legendarni marokanski kickboxer Badr Hari (34) trenira zaista žestoko.

Jedan od najboljih boraca svih vremena trenira žestoko i usprkos činjenici da ima 34 godine, trenutno izgleda bolje nego ikad.

Očigledno je da Badr Hari ima još šta da kaže u svijetu kickboxinga. Nalazi se u zaista vrhunskoj formi, a to fotografije i videa sa treninga jasno dokazuju.

View this post on Instagram

Sabah el nour. 🌅

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Iako je bio jedan od boraca koji su pali na doping testu, on kao i ostali tvrdi da je čist. Glory je zbog toga prekinuo saradanju sa agencijom koja je vršila testiranja, a Badr će vjerovatno dobiti novu šansu za borbu.

Posljednju je odradio u martu 2018. godine kada je savladao Hesdyja Gergesa jednoglasnom odlukom sudija. Spreman je da ponovo izazove šampiona Rica Verhoevena i za njega jedino i trenira.

View this post on Instagram

F I E R C E #TheyAreNotPrepared #BeastModeOn #OneKingOneKid

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Eventualni novi obračuna protiv Verhoevena bio bi vjerovatno i najskuplji u historiji Gloryja. Apsolutno svi žele vidjeti novu borbu i veliki broj ljubitelja ovog sporta bi bez dileme bio na strani marokanske legende.

View this post on Instagram

H A R I 🇲🇦

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Hari je čovjek koji organizaciji donosi novac. Činjenica da je bio pozitivan na doping u tome ništa ne mijenja i izvjesno je da ćemo ga opet gledati u Gloryju.

Kada će ponovo u ring, još uvijek nije poznato, ali kako trenira i kako izgleda, on bi se odmah mogao boriti.

Badr Hari je u karijeri odradio 120 borbi. Upisao je 107 pobjeda od čega čak 92 nokautom i ima samo 13 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi