Badr Hari je spreman!

Najava povratničkog meča

Badr Hari je spreman!

M. Šljivak

Badr Hari će svoj povratnički meč odraditi 3. marta u Rotterdamu, a protivnik mu je Hesdy Gerges.

Najveća kickbox zvijezda u ring se vraća nakon godinu i po. Boravak u zatvoru ga je u učinio samo još jačim i Hari je potpuno spreman za novi put ka vrhu.

Glory je objavio zaista fantastičnu najavu za meč Harija i Gergesa. Marokanac je bez dileme veliki favorit i on sprema osvetu za meč iz 2010. godine kada je Gerges slavio nakon diskvalifikacije.

Ipak, meč protiv Hesdyja samo je u uvod u ono što Hari zaista želi. To je pojas teške kategorije Gloryja kojeg drži Rico Verhoeven.

Meč dvojice velikana mogli bismo gledati do kraja ove godine, a prethodni u decembru 2016. godine pripao je Verhoevenu, jer je Badr borbu predao u drugoj rundi zbog povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi