Nikad spremniji Badr Hari poručio: U meni još uvijek ima vatre

Za nekoliko dana ponovo u ringu

Nikad spremniji Badr Hari poručio: U meni još uvijek ima vatre

M. Šljivak

Badr Hari se nakon više od godinu dana vraća u ring. Legendarni kickboxer će 3. marta odraditi borbu sa Hesdy Gergesom, a u ovaj duel Marokanac ulazi potpuno spreman.

Boravak u zatvoru prošle godine Hariju je dao dodatnu snagu. Svakodnevno je trenirao i povratnički meč čeka potpuno spreman.

"Jedva čekam da uđem u ring", poručio je Badr Hari koji u meč ulazi sa posve novom motivacijom.

"Prije 10 godina motivi za borbu su bili potpuno različiti u odnosu na ove danas. Sada sam zreliji čovjek, imam dvoje djece i u ring ulazim sa drugačijim mentalitetom. Ali, još uvijek ima vatre u meni", poručio je Hari.

Marokanac nakon duela sa Hesdyjem očekuje novu šansu protiv šampiona Gloryja Rica Verhoevena i tu bismo borbu mogli vidjeti do kraja ove godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi