Hari poručio protivniku: Biću bez milosti

Pred borbu 3. marta

Hari poručio protivniku: Biću bez milosti

M. Šljivak

Badr Hari i Hesdy Gerges našli su se oči u oči na press konferenciji na kojoj je najavljena njihova borba 3. marta u Rotterdamu.

Marokanska zvijezda u ring će ponovo ući nakon 16 mjeseci i borbe protiv Rica Verhoevena u decembru 2016. godine, te prva nakon izlaska iz zatvora gdje je proveo sedam mjeseci.

Za protivnika će imati dobro poznato lice. Hesdy Gerges ga je pobijedio diskvalifikacijom 2010. godine. Hari ga je tada udario nogom na podu, te je holandsko-egipatski borac upisao trijumf.

Želja za osvetom je tu i Hari će učiniti sve kako bi ovog puta pobijedio.

"Kada sam se vraćao u Glory, pitali su me koju borbu želim. On se često javljao i sada smo ovdje. Tu sam kako bih mu priuštio ono što je sam tražio. Biću bez milosti. Plan borbe postoji, ali idem ga nokautirati", rekao je Hari.

Gerges je izgubio četiri od posljednjih pet borbi. Iako je autsajder protiv Badra, vjeruje u uspjeh.

"Nismo nijedan željeli da se prva borba završiti na onakav način. Niko ne želi izgubiti na takav način i za mene ona nije završila. Tu sam da je dovršim na pravi način", rekao je Gerges.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi