Badr Hari najavio spektakl u 2020. godini: Idem iznad svojih mogućnosti...

Marokanac ubrzo u ringu

Badr Hari najavio spektakl u 2020. godini: Idem iznad svojih mogućnosti...

M. Šljivak

Badr Hari je na zaista užasan način ostao bez titule Gloryjevog prvaka teške kategorije krajem decembra.

Čuveni Marokanac je imao u šaci šampiona Rica Verhoevena. Dva puta ga je rušio na pod, ali se u trećoj rundi povrijedio i izgubio je meč za titulu tehničkim nokautom.

Hari je povrijedio ligamente zgloba, ali već za nekoliko mjeseci će ponovo u ring. Najavio je velike stvari u 2020. godini.

"Hvala Gloryju što sam dobio šansu pokazati kako sam i dalje najdominantniji borac na svijetu. 2020. godina će biti godina u kojoj ću sam sebe gurati iznad mogućnosti i stavljat ću pred sebe velike izazove kako bih postigao veće i bolje stvari", rekao je Hari i pritom se zahvalio porodici, navijačima i timu za sve što su učinili za njega.

Pretpostavlja se da će Hari i treći put dobiti šansu protiv Rica Verhoevena, ponovo krajem godine, a da će u međuvremenu odraditi nekoliko borbi za zagrijavanje.

Protiv Rica je izgledao fantastično, a vidjet ćemo hoće li 35-godišnji Marokanac na kraju uspjeti da konačno savlada Verhoevena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi