6

Komentari (6)

Zulfikar
Badr Hari je sinonim peha.
Ha_ja
Čovjek bacio frljoku iz očaja, imao tri brojanja a koliko znam poslije tri brojanja meč se prekida. Samo još jedan od pehova za Harija.
DanteDMC
Moje mišljenje je da treba znati kada je dosta, a ovaj primitivac to očigledno ne zna. Zar je toliko teško sebi priznati da je došlo vrijeme za povlačenje iz profesionalnog kick-boxa?? Kad je Bdr posljednji put nekog pobijedio??? Treba biti realan i reći da je njegovo vrijeme odavno prošlo.
Noone
Primitivac, ti prvo sebi trebaš neke stvari da priznaš.. A onda da odgledaš ovu borbu još jednom, kao i neke njegove prije ove... Također njegove pripreme za mečeve i treninge.. Kakve veze ima 37 godina sa zalutalim člankom u sljepočnicu.. Hari ga je samlio, kao u najbolje dane
DanteDMC
Realnost boli, ali čovjek ne pamti kad je Badr dobio borbu posljednji put, a da je primitivac to je 1001puta dokazao svojim ponašanjem. On kao sportista treba biti uzor i primjer svim ljudima a najviše mladima, a nažalost je upravo suprotno od toga. P.S : nemoj se dati zavarati tzv snimcima treninga, to je samo u komercijalne svrhe.
Husrefbeg22
Badr Hari je jednom slomio nogu, jednom ruku protiv onog nizozemca za titulu. Tad je bio na vrhuncu i objektivno bio bolji do loma noge u prvom mesu a ruke u drugom (ili obrnuto). Mislim da jsada s 37 kuka vrijeme da zavrsi svoju sportsku karijeru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.