Baksuzni lopov ušao u kuću UFC borca: Primio je svaki udarac, koljeno, lakat...

Anthony Smith imao neobično iskustvo

Baksuzni lopov ušao u kuću UFC borca: Primio je svaki udarac, koljeno, lakat...

M. Šljivak

Nekadašnji izazivač za UFC titulu u poluteškoj kategoriji Anthony Smith imao je veliku neprijatnost.

Njemu je u porodičnu kuću usred noći ušao provalnik, ali je dobio ogromne batine od UFC borca.

"Nisam znao da li ima oružje kod sebe. Obično ljudi ne provale usred noći iz nekog dobrog razloga. Očekivao sam da me upuca ili da me ubode nožem. Shvatio sam da imam samo dva minuta prije nego mi se dogodi nešto loše", priča Smith i nastavlja:

"Primio je svaki udarac, svako koljeno, lakat. Nakon svih tih udaraca nastavio je da se tuče sa mnom kao da ga nisam ni udario. Ovo mi je bila jedna od najtežih borbi u životu. Ušao sam u nju spreman da umrem jer niko ne provaljuje u kuću usred noći nenaoružan", rekao je Smith.

Policija je ubrzo uhapsila izvjesnog Lukea Habermana i on će određeno vrijeme provesti iza rešetaka.

Anthony Smith je u karijeri na omjeru 32-14, a naredni meč će imati protiv Glovera Teixeire. Ovaj duel zakazan je za 28. april.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije