Balkanska posla u fast foodu - Bokser 'naredao' šestoricu džeparoša

Kakva scena

Balkanska posla u fast foodu - Bokser 'naredao' šestoricu džeparoša

Midhat Šljivak

Nevjerovatne scene viđene su u jednom restoranu brze hrane u Rumuniji, a u glavnoj ulozi je neimenovani bokser koji je tokom svađe uspio pretući šestoricu muškaraca. Svemu su svjedočile preplašene radnice.

Neimenovani bokser iz Rumunije napravio je pravi haos u jednom restoranu brze hrane. On je odlučio da se obračuna s grupom džeparoša i uspio ih je šestoricu poslati na pod.

Bokser je stajao u redu čekajući hranu u fast foodu. Iznenada je došlo do naguravanja s grupom koja je bila tu i za koju se ispostavilo da su džeparoši koji su ga pokušali opljačkati.

Nije im to bilo pametno. Iako su ih bila šestorica protiv ovog raspoloženog momka nisu imali previše šanse jer se, po informacijama, radilo o bokseru.

Njegovo ime nije otkriveno, ali očigledno se radi o čovjeku koji itekako dobro zna udariti, što je i potvrdio u ovom slučaju.

Oglasi

Prvo je u samom objektu naredao nekoliko njih pred očima preplašenih radnica, a sukob je nastavljen i ispred objekta gdje je samo završio posao.

Zaista nevjerovatne scene i rekli bismo balkanska posla. Naravno, dešavaju se ovakve scene svugdje u svijetu, ali na ovim prostorima su mnogo češće.

Trojica su brutalno tukli nesretnog momka, a zatim se pojavio bokser spasitelj i naučio ih je pameti

Obračuni na ulicama postali su ogroman problem širom svijeta.

Sve je više ljudi koji nesporazume rješavaju šakama, a neki su se sjetili da od uličnih borbi naprave i biznis.

Oglasi

Često se zna desiti i da se profesionalni borci umiješaju u ulične obračune i naravno imaju ogromnu prednost nad običnim ljudima jer znaju kako treba udariti.

Neimenovani bokser u Rusiji tako je odlučio pomoći čovjeku kojeg su trojica napala na ulici i uspio je da ispuni zadatak.

Nesretni čovjek je opkoljen sa svih strana. Nikako nije mogao da eventualno pobjegne jer nije bilo mogućnosti i prepustio se sudbini.

Ubrzo je završio na podu. Ratoborni trio odlučio ga je pretući i žestoko su ga počeli udarati dok je bio na podu.

Oglasi

A onda se pojavio spasitelj. Bokser je uočio da je čovjek u nevolji i odlučio je da mu pomogne te je uletio u borbu. Ubrzo je trojicu nasilnika pobacao po zemlji. Udarci su bili žestoki, nije imao milosti prema njima i ubrzo su se oni dali u bijeg.

Nije poznato jesu li bokser i momak koji je bio u nevolji u nekoj prijateljskoj ili rodbinskoj vezi, no ne bi bilo iznenađenje ako jesu.

Momak je pokazao ozbilje udaračke sposobnosti i vjerovatno će se ubrzo znati i njegov identitet.

Oglasi