Bh. borac Mirsad Bektić ostavio fanove bez teksta kada je pokazao kako izgleda

Tokom izolacije trenirao punom parom

Bh. borac Mirsad Bektić ostavio fanove bez teksta kada je pokazao kako izgleda

E. Čaušević

Mirsad Bektić je sigurno najbolji MMA borac iz Bosne i Hercegovine što je dokazao dosta puta.

Bektić je rođen u Srebrenici, ali je s porodicom zbog rata morao da traži dom na nekom drugom mjestu. Nakon Italije i Njemačke stigao je u Sjedinjene Američke Države gdje i danas živi.

Međutim, Bektić uvijek za sebe govori da je borac iz Bosne i Hercegovine što je zaista sjajna promocija naše zemlje u borilačkim sportovima.

Bektić je iskoristio kućnu izolaciju tokom pandemije koronavirusa kako bi se vratio u formu. Bh. borac je trenirao žestokim tempom, ali se to itekako isplatilo.

On je večeras na Facebooku objavio fotografiju i pokazao da zaista izgleda kao mašina, te da je spreman za nove izazove.

👉🏻 I want to thank everyone for the support (+feedback) that I have been receiving regarding Fitness & Nutrition...

Posted by Mirsad Bektic on Wednesday, May 27, 2020

Top Komentari

realista1982
Nije pekar borac je, kako ce drugačije izgledati sportista...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi