"Biće to krvavih pet rundi, ali Stipe će da dobije"

Blaydes očekuje žestoku borbu

"Biće to krvavih pet rundi, ali Stipe će da dobije"

M. Šljivak

Stipe Miočić i Daniel Cormier naći će se 7. jula u oktagonu u borbi za titulu teškaškog prvaka UFC-a.

Biće to duel dvojice sjajnih boraca koji su šampioni teške i poluteške kategorije, a već se se polako ostatak boraca opredjeljuje za svog favorita.

Jedan od glavnih pretendenata za naslov teške kategorije Curtis Blaydes očekuje zaista žestoku borbu.

"Teško je prognozirati jer je to sjajan meč. Cormier je, koliko znam, neporažen u teškoj kategoriji, a sada se bori protiv vjerovatno najboljeg prvaka u historiji", rekao je Blaydes, ali je kao pobjednika izabrao Stipu.

"Biram Stipu. Mislim da će to biti sjajan otvoreni dvoboj i vjerujem da će otići na svih pet rundi. Vjerujem da će izgledati kao prvi meč između Jonesa i Cormiera. Obojica će biti uzdrmani u tom dvoboju, obojica će biti isprebijani i krvavi. Na kraju će Stipina veličina i sjajan boks biti previše za Cormiera", istakao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi