Bisping: Želim napad na titulu

Bisping: Želim napad na titulu

Teme:

Michael Bisping nakon pobjede nad Andersonom Silvom želi napad na UFC pojas. Britanski borac samouvjeren je više nego ikada i nada se da će nakon revanša između Rockholda i Weidmana konačno dobiti priliku da dođe do titule u srednjoj kategoriji.

Bisping je mišljenja da je svojim posljednjim nastupima svakako to zaslužio, a kada je u pitanju duel između sadašnjeg i bivšeg prvaka veoma je jasan.

"Ovo je biznis i prodaću tu borbu. Ljudi žele vidjeti borbu između mene i Rockholda. Ostali borci u diviziji su dosadni, ne znaju engleski ili su na steroidima. Što se tiče okršaja na UFC 199, mislim da će Rockhold ponovo razbiti Weidmana u revanšu. Nadam se da ću konačno dobiti šansu da razbijem tog ljepotana", rekao je Bisping za "Inside MMA". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi