Pljačkaši ušetali u kuću, tamo ih dočekao bokser i održao im lekciju iz plemenitog sporta
Brojni sportisti su bili žrtve pljačke, ali ovom bokseru nije palo na pamet da se tek tako preda

Neće više nikad

Pljačkaši ušetali u kuću, tamo ih dočekao bokser i održao im lekciju iz plemenitog sporta

Midhat Šljivak
Teme:

Bokser amater pretukao je trojicu pljačkaša koji su mu provalili u kuću pokušavajući da dođu do plijena, no na kraju im više neće pasti na pamet da se pojave u istom susjedstvu.

Pljačkaši širom svijeta uvijek pažljivo biraju kuće i žrtve kako bi izvršili pljačke i došli do plijena koji im može donijeti zaradu.

Međutim, snimak koji nam stiže iz Sjedinjenih Američkih Država pokazuje kako su lopovi napravili veliku grešku u procjeni i upali su u kuću pogrešnog čovjeka.

Trojica masikranih pljačkaša upali su u kuću smatrajući da će lagano odnijeti vrijednosti koje se nalaze u ovom domu, no itekako su se pokajali.

Vlasnik kuće je amaterski bokser, a ovaj čovjek očigledno itekako dobro zna udariti, što je demonstrirao na lopovima.

Oglasi

Samo što su ušli u kući uslijedio je njegov napad. Odmah ih je napao pesnicama, zadavao im je udarce jednom po jednom, te ih je uspio otjerati.

Tako je ovaj čovjek pokazao da su mu se naporni treninzi koje je godinama imao itekako isplatili i da je boks zaista poseban sport.

Iako važi za vjerovatno najnaporniji sport na svijetu, itekako se isplati poznavati bokserske vještine jer nikad ne znate kada će vam zatrebati u samoodbrani.

Dokaz tome je ovaj čovjek. Da nije poznavao vještine sigurno bi ostao bez vrijednih predmeta, ali on je bio spreman da pruži otpor.

Naravno, sreća je što pljačkaši nisu imali nikakvo vatreno oružje i da je vlasnik kuće prošao bez povreda u ovom slučaju.

Lopovi su na kraju dobili ono šta su zaslužili, ali ne i ono po šta su došli...

Oglasi