Boksera napali na ulici, pa ostali nepomično ležati
Foto - Screenshot

Napravili su veliku grešku

Boksera napali na ulici, pa ostali nepomično ležati

Midhat Šljivak
Teme:

Treniranje nekog borilačkog sporta često vas bez ikakve potrebe napravi metom na ulici.

Mnogo je onih koji žele da isprobaju snagu protiv boraca van borilačke arene i većinom ne prođu onako kako su očekivali.

Jedan takav snimak stiže nam iz Sjedinjenih Američkih Država, gdje su dva čovjeka napala boksera na ulici.

Nisu dobro prošli. Obojica su brutalno nokautirani od čovjeka koji očigledno itekako dobro zna da boksuje i ostali su nepomično ležati.

Nepoznati bokser je u ovom slučaju dodao i malo nožnih tehnika jer je obojicu potom dovršio nogama na podu.

Top Komentari

Zulfikar
Obicna ulicna bitanga istresla dva crackheadsa, kakav bokser jeste li vi normalni?
5 0
Husrefbeg22
nemojte svojim tekstovima podrzavati ulicno nasilje. Ako i jeste neko bokser ili se zna tuci to mu ne daje za pravo da na ulici pokazuje svoje vjestine vec treba da izbjegava sukobe i rjesava problem rijecima a ne pesnicama. Nemojte hvaliti ubuduce ulicne bitange i huligane koji bacaju petarde i nabijaju kazne klubovima.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.