Jedan mahao pištoljem, drugi stajao i čekao rasplet - Obojicu je bokser stravično nokautirao
Neimenovani bokser imao je obračun s dvojicom kriminalaca u jednom butiku te ih je brutalno nokautirao (Foto: Screenshot)

Kriminalci dobro pogođeni

Jedan mahao pištoljem, drugi stajao i čekao rasplet - Obojicu je bokser stravično nokautirao

Midhat Šljivak
Teme:

Pljačka jedne lokalne radne prošla je veoma loše po kriminalce jer su brutalno nokautirani od strane vlasnika radnje koji je iskoristio vrhunsko poznavanje boksa kako bi se zaštitio.

Dvojica pljačkaša došla su u lokalni butik kako bi od vlasnika tražili reket, ali više im neće pasti na pamet da se pojave tu jer će dugo pamtiti šta im se desilo na ovom izletu.

Ohrabreni činjenicom da imaju pištolj, kriminalci su došli do vlasnika radnje kako bi od njega iznudili novac, no to im nije bila baš pametna ideja.

Došli su oči u oči s vlasnikom, jedan od kriminalaca je izvadio i pištolj kako bi izgledao opasnije, te je vjerovatno pomislio da će se žrtva prepasti i predati mu novac.

Međutim, nije ovaj nesretnik dugo mahao pištoljem. Ubrzo mu je sasvim zasluženo nastalo crnilo pred očima od kojeg se dugo neće oporaviti.

Izgleda da je vlasnik radnje neko ko je godinama trenirao boks i izuzetno dobro koristi vještine koje je stekao kako bi riješio ovakve situacije.

Oglasi

On je čovjeka s pištoljem prvo malo odgurnuo, a zatim je uslijedio razoran udarac koji je kriminalca istog trenutka poslao na pod.

Nije bolje prošao ni njegov saučesnik. Bokser je i njega brutalnim udarcem doslovno uništio i ovaj je ostao uspavan.

Nokaut majstor je potom uzeo jaknu, hladnokrvno je odšetao kako bi pozvao policiju, koja je pokupila razbojnike.

Krenuti na pištolj nije nikada pametno. Ipak, ovaj momak je imao veliku petlju i na kraju je obojicu protivnika brutalno nokautirao.

Naravno, sukobe van ringa ili oktagona uvijek treba izbjegavati, ali nekada se jednostavno ne može drugačije reagovati.

Oglasi