Bolje mu je da ga Khabib ne sretne: "Vidjet ćete šta radi s ovcama..."

Colby proziva Dagestanca

Bolje mu je da ga Khabib ne sretne: "Vidjet ćete šta radi s ovcama..."

E. Škorić

Nakon što je Udruženje za zaštitu životinja PETA prozvalo UFC šampiona Khabiba Nurmagomedova zbog lošeg odnosa prema medvedu s kojim se hrvao, stigla je provokacija od strane Colbyja Covingtona

Colby je jedan od najomraženijih UFC boraca, koji je isprozivao nedavno Stipu Miočića, a sada se našalio na račun Khabiba.

On je, nakon što je PETA prozvala Khabiba zbog snimke na kojoj se bori s medvjedom jer "maltretira životinje i nepoštuje ih", odlučio da Dagestanca isproziva i da mu se doslovno nasmije u facu.

"Ako misle da je hrvanje s medvjedom loše, pričekajte da vidite kako će PETA reagovati kada saznaju šta on radi ovcama", napisao je Colby na Twitteru, aludirajući na Khabiba.

Khabib još uvijek nije odgovorio na prozivanje, no Colbyju je bolje da se ne susretne sa prvakom UFC-ove lake kategorije.

Top Komentari

Hz rajvosa
**** vas habib zajedno sa putinom
0 5
Lona
Ovo se može protumačiti i kao prozivka McGregora, Poiriera i ostalih Khabibovih protivnika.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi