Brutalna povreda: UFC borac bušilicom rasparao testise

Nevjerovatno, ali istinito

Brutalna povreda: UFC borac bušilicom rasparao testise

Midhat Šljivak
Teme:

Iako je oktagon mjesto gdje se najčešće dobijaju zaista teške povrede koje se na kraju ipak nekako saniraju, ono što se desilo van borbe UFC borcu Bryceu Mitchellu djeluje kao šala, ali se stvarno dogodilo.

On je jučer uspio bušilicom rasparati testise i to dok je pokušavao izbušiti rupu na drvenoj dasci u radionici.

Mitchell je opisao kako je došlo do povrede i sve je zaista veoma bizarno.

"Poderao sam testise na pola. Držao sam dasku iznad glave, a u džep hlača sam gurnuo bušilicu koja je počela raditi. Ispustio sam dasku, krenuo sam gasiti bušilicu, ali su mi testisi već bili poderani na pola. Ne šalim se", napisao je Mitchell, te je dodao:

"Ne mogu objaviti fotografiju, ali čim mi bude dozvoljeno, krenuću ponovo sa treninzima. Mislim da bi mi trenutno i pokušaj high kicka ponovo ih razderao. Ako čujem neke loše šale, neću razgovarati sa vama mjesec dana", poručio je Mitchell.

Ovaj borac ima 23 godine i trenutno je na omjeru od 10-0 u profesionalnoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi