Brutalna prepucavanja McGregora i Khabiba

Rat na Twitteru

Brutalna prepucavanja McGregora i Khabiba

Edmir Škorić

Conor McGregor poslao je provokativnu poruku Khabibu Nurmagomedovu, ali mu je prvak UFC-ove lake kategorije ubrzo uzvratio.

Nurmagomedov je na Instagramu objavio fotografiju nakon osvajanja UFC titule koju je zaradio u aprilu prošle godine porazivši jednoglasnom odlukom sudaca Ala Iaquintu.

“Sjajan osjećaj nakon pet šampionskih rundi. Vidimo se uskoro moji fanovi, jako brzo. I hvala vam svima što me podupirete sve ove godine", napisao je Khabib.

Ubzro mu je odgovorio McGregor.

“Uzeli su ti novac i braća su ti dobila batina kada si se borio protiv mene ti mali štakoru”, odgovorio je McGregor.

Prepucavanja na Twitteru su nastavljena, Dagestanac je napisao:

"Novac dolazi i odlazi, čast koju ste izgubili te večeri se nikada neće vratiti, morate živjeti s njom", odgovorio je Khabib.

Mnogi bi naravno voljeli da to rješavaju u ringu, a ne putem društvenih mreža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi