Ne pamti se ovakav haos na ulici - Šampion dobio šaku za pamćenje od rivala, pa se potukao s bratom

Jermall Charlo će pamtiti ovaj dan

Ne pamti se ovakav haos na ulici - Šampion dobio šaku za pamćenje od rivala, pa se potukao s bratom

Midhat Šljivak

Nevjerovatan haos dešavao se na ulicama Las Vegasa tokom zvaničnog sučeljavanja pred spektakularan obračun Errola Spencea i Terencea Crawforda. U glavnoj ulozi je bio prvak srednje kategorije Jermall Charlo.

WBC prvak srednje kategorije Jermall Charlo dio je haosa koji se prethodne noći dešavao na ulicama Las Vegasa, te u dvorani gdje će večeras veliki obračun imati Errol Spence Jr i Terence Crawford.

Charlo je prvo zakuhao u dvorani s Calebom Plantom. Bilo je zaista žestoko, a Plant je Charla uspio žestoko 'raspaliti' šakom po licu.

Osiguranje je uspjelo odmah zaustaviti dodatnu eskalaciju, ali zato ništa nisu mogli na parkingu dvorane gdje je došlo do dodatnog haosa u kojem je ponovo učestvovao Jermall.

Oglasi

On se uspio potući i s bratom blizancem Jermellom. I tu je navodno palo nekoliko udaraca, pa će Jermall Charlo dobro zapamtiti ovaj dan.

Potpuni haos ispred dvorane završen je obračunom i dvije djevojke koje su se također potukle nedugo nakon što su se i braća zakačila.

[twitter]https://twitter.com/NoSmokeSport/status/1685079674613891072[/twitter]

Jermall Charlo trenutno je WBC prvak srednje kategorije. U karijeri je 33-godišnji bokser odradio 33 borbe i sve 33 ih je dobio, od čega 22 puta nokautom.

Ove scene, posebno šamar od Caleba Planta, sigurno će mu povrijediti ego i vidjet ćemo šta će se dešavati u budućnosti.

Nakon svega nije isključeno da će s ovim bokserom htjeti račune srediti u ringu. Rukavica je bačena u lice i nema dileme da će se raditi na njihovom obračunu iako je Plant kategorija iznad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi