Conor McGregor napravio potpuni haos nakon tetkine sahrane - Sijevale su pesnice sa svih strana

Potpuno je poludio

Conor McGregor napravio potpuni haos nakon tetkine sahrane - Sijevale su pesnice sa svih strana

Midhat Šljivak

Irska MMA zvijezda Conor McGregor napravio je potpuni haos na sahrani svoje tetke Pamele koja je preminula prije dva dana. The Notorious je ušao u obračun s još uvijek neimenovanim osobama i došlo je do masovne tuče.

Conor McGregor ne prestaje raditi gluposti van oktagona. Ovog puta je uspio da se potuče nakon sahrane njegove tetke Pamele.

U pubu gdje su okupljeni gosti odavali počast preminuloj ženi došlo je do potpunog haosa. Sijevale su pesnice sa svih strana i navodno je u svemu učestvovao Irac.

Iz snimka koji se pojavio vidi se masovna tuča u kojoj mnogi momci razmjenjuju udarce, ali još uvijek se ne zna ko je sve učestvovao i kolika je umiješanost irske MMA zvijezde.

Oglasi

Ipak, prema određenim informacijama on je taj koji je napravio haos jer je serijom čudnih poruka na društvenim mrežama provocirao stanovnike Liverpoola i govorio je o ubistvima.

"Ubistvo, ubistvo. Svi vani. Birkenhead je McGregorov, govorio je Conor na snimcima.

On je potom primijećen kako u žurbi odlazi s mjesta na kojoj se odavala počast njegovoj tetki.

U narednom periodu se očekuje više informacija, ali nevjerovatno je šta Conor radi i na događajima gdje bi trebao biti potpuno privržen porodici.

I dok tuče druge ljude po sahranama i kafanama McGregor još uvijek ne zna kada će se vratiti u oktagon jer još uvijek nije podvrgnut testiranjima na nedozvoljena sredstva.

Mnogi su uvjereni kako Irac nije čist i da zbog toga nije ušao u program testiranja, pa ga u oktagonu ne treba očekivati još nekoliko mjeseci.

Top Komentari

Mel_Glupson
Od kako ga je brat Khabib razvalio nije svoj :)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi