Ove Khabibove muke pokazuju svu surovost MMA sporta
Foto - Screenshot

Mučno skidanje kilograma

Ove Khabibove muke pokazuju svu surovost MMA sporta

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov završio je borilačku karijeru prije gotovo dva mjeseca.

Sa omjerom od 29-0 The Eagle je odlučio otići u penziji i zatim je pokrenuo nekoliko ozbiljnih poslova za budućnost.

U posljednu borbu karijere Khabib je ušao sa brojnim povredama. Imao je lom kosti u stopalu, kao i prsta, ali i takav je uspio da izdominira Gaethjea.

Teško je Khabib zbog toga i skidao kilograme pred borbu. U posljednjem videu iz Abu Dhabija kojeg je objavio vidljiva je sva muka kroz koju je prošao i ovaj put skidajući kilograme.

Uz ogromnu pomoć ekipe je to i uspio i na kraju je dominantno pobijedio Gaethjea, te je otišao u historiju.

Top Komentari

Penderinos
Jel se ono go skinuo pri vaganju ? Ako je jeste onda je onima od pozada na "izvoli"
2 8
Ecosport
onaj lik na vagi nije sačekao da se zaustavi onaj dio što ide prema gore, nego je odmah vratio udesno teg i ko fol sve u redu. Varanje je ovde bilo, al svejedno, svakako bi završio Gaethjea.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi