"Mogao me je ubiti, a nakon što se pojavi snimak više nikad nikog neće udariti"

Italijanski DJ o napadu Conora McGregora

"Mogao me je ubiti, a nakon što se pojavi snimak više nikad nikog neće udariti"

M. Šljivak

Conor McGregor našao se ponovo u centru pažnje nakon što je u Rimu nanio teške tjelesne povrede muzičaru Francescu Facchinettiju.

Italijanski muzičar zadobio je prelom nosa, te brojne povrede na licu, a Conor je prošao bez posljedica za ovaj napad.

U intervjuu za Sherdog Facchinetti je objasnio šta se tačno desilo.

"Pili smo zajedno i sve je izgledalo dobro. Međutim, odjednom se njegovo ponašanje promijenilo", istakao je Facchinetti i nastavlja:

"Udario me je desnom rukom pravo u lice. Odletio sam nazad i pao sam na stol. Bio sam šokiran. Bilo je dosta krvi, moja supruga je počela histerisati i vrištati".

"Jedan od tjelohranitelja ju je pokušao smiriti, a preostala dvojica su sklonila McGregora. Nisam mogao vjerovati da me je udario. Prepao sam se da bi mogao napraviti još nešto, ali srećom, brzo su ga odveli. Svi su bili šokirani i niko nije vjerovao šta je napravio".

Oglasi

Italijan je podnio tužbu protiv McGregora, ali ga ne želi strpati u zatvor.

"Nije imao nikakvog razloga da me napadne. Nisam ga provocirao. On je obični nasilnik. Dao sam izjavu u policiji i nadam se da će postupak biti pokrenut. Ne želim da ode u zatvor, ali to što je bogat i slavan ne znači da može bez razloga prebijati ljude".

[twitter]ttps://twitter.com/phre/status/1449652797390065671[/twitter]

Nesretni DJ se nada kako će se uskoro pojaviti i snimak napada.

"Gdje je snimak? Žao mi je McGregora, ali kada se pojavi snimak to će biti zadnji put da je nekog udario, bilo u oktagonu ili van njega. Želio sam zaboraviti na sve, ali sam promijenio mišljenje. Mogao me je ubiti. Njegov udarac je isto kao da me je neko propucao Kalašnjikovom. McGregoru ne trebaju tjelohranitelji da bi ga zaštitili od ljudi, već da ljude štite od njega. Naredni put neko može stradati".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CU7Z9AqIVcU/[/instagram]

"Skupljam dokaze i svjedoke. Ne mogu raditi određeni period, moram nositi ovratnik u narednih 60 dana", dodao je ovaj italijanski muzičar.

Top Komentari

denimen9
Ne zna ovaj lik pjevat, zato ga je i udario hohoho
1 8
Connor McGregor ponovo u ulozi majmuna. Prebijaju ga u ringu ko macku pa se sili na muzicarima. Definicija nemocne kukavice.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije