9

Komentari (9)

Zoilomas
Ok udario te... a ti places ko pi**a za cijeli svijet da vidi, jos se nisi ni branio.... kakva si ti propalica od covjeka, sve radi za malo novca, siguran sam da ga i prima, jbte ja bi mu bar uho odgrizo ili mu nesta slomio kad bi mene dotako u slucaju da nemam svog Dzeksona sa sobom (klasicnu devetku) ako kontas, bolje bi proso ili bi ti zakazo sastanak s bogom.
DanteDMC
Ma popušio bi mu ti... Ne seri.
Ade1
@Zoilomas pa jesi ti pročitao sta je čovjek rekao, sjedio sanjim normalno i ovaj ga udario bez razloga i onda normalno ljudi koji čuvaju McGregora skocili i sta je on tu mogao, ali dobro možda si ti jak ko Rambo pa bi to sve pobaco sam
robija1988
Treba mu zovnit Khabiba da ga malo smiri
MIHA
Dobar je tvoj engliski bolji od konorovog smecarskog, alkoholicnog i narkomanskog monstera. Niko vise nece da se bori sa olosom.
MIHA
Connor McGregor ponovo u ulozi majmuna. Prebijaju ga u ringu ko macku pa se sili na muzicarima. Definicija nemocne kukavice.
Klicko
@Momak koji je obiljezio svemir hahah imaš najjači nick na portalu
denimen9
Ne zna ovaj lik pjevat, zato ga je i udario hohoho
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.