Nekom omražen, nekom omiljen, ali ima ukusa - provozao je jahtu od četiri miliona eura

Život na visokoj nozi

Nekom omražen, nekom omiljen, ali ima ukusa - provozao je jahtu od četiri miliona eura

E. Ganibegović

Conor McGregor konačno je uplovio u nakon što je konačno preuzeo vlasništvo nad svojom personaliziranom Lamborghinijevom super-jahtom vrijednom četiri miliona eura.

Bivši UFC prvak, čije se bogatstvo procjenjuje na 180 miliona dolara, napravio je ekstravagantnu kupnju u julu 2021. godine, ali do sada nije mogao sjesti za volan "morskog superautomobila".

Nakon gotovo godinu dana čekanja, McGregor se tijekom vikenda oglasio na društvenim mrežama kako bi svojim obožavateljima obavijestio da je njegovo plovilo konačno spremno.

"Danas je taj dan! Službeno preuzimamo vlasništvo nad našom potpuno novom Lamborghini sportskom jahtom!", napisao je.

"Pokušavam pronaći riječi", dodao je u sljedećoj objavi. 

Oglasi

Irac je tada počeo zasipati svoj račun serijom fotografija jahte, a čak je objavio i video na kojem vozi svoju novu igračku na tijekom porodičnog putovanja u Monako.

Vjeruje se da je McGregor zapakirao svoju jahtu s do 500.000 dolara vrijednim prilagodbama - uglavnom s njegovom robnom markom Proper Twelve.

Top Komentari

henna
DŽABA mu svo bogatstvo svijeta kada je u duši SMEĆE OD INSANA/ČOVJEKA. Da nije radio šta je već radio Khabib-u , psovati ga, omalovažavao ga odakle dolazi, nudio ga da pije alkohol a zna da je Rus Musliman i na kraju kada ga je savladao psovao majku Muslimansku i kad mu je otac " preselio" preminuo i oca mu je psovao. Takav čovjek ne zaslužuje bar na ovom portalu ni riječ. FUJJJJ MC GREGOR alkoholičar i narkoman
4 1
Kladionicar_iz_mira
Tesko imati ukusa sa stotinama miliona na racunu...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi