Šta im se dešava? "Najstrašniji na svijetu" nikad mršaviji, a "lajvac" nikad krupniji

Doživjeli su ozbiljnu transformaciju

Šta im se dešava? "Najstrašniji na svijetu" nikad mršaviji, a "lajvac" nikad krupniji

A. Čaušević

Conor McGregor i Martyn Ford privlače ogromnu pažnju gdje se god pojave. Prvi zbog svog karaktera, a drugi zbog izgleda.

Martyn Ford nosi nadimak najstrašnijeg čovjeka na svijetu i proteklih sedmica se naporno pripremao za borbu koja neće biti održana.

Kao što je poznato pompezno je najavljivan okršaj između Forda i Sajada Garibija, odnosno Iranskog Hulka, ali je meč otkazan.

Međutim, to nije spriječilo Britanca da dosta vremena provedi u teretani i trenutno izgleda mršaviji nego ikad.

Ford je ne tako davno vagao 163 kilograma, ali naporna treniranja i stroga dijeta su učinili da izgubi 27 kilograma i sada je pao na 136 kilograma.

Oglasi

I dok je "najstrašniji na svijetu" mršaviji nego ikad, Conor MgGregord je odlučio da "nabije" mišićnu masu te u odnosu na ranije godine izgleda zaista krupno.

Ovaj 33-godišnjak je podijelo fotografiju svoje sedmogodišnje transformacije na kojem se mogu vidjeti promjene koje je doživio.

Kontorverzni Irac je promijenio nekoliko kategorija, a od jula 2021. godine je neaktivan nakon što je slomio nogu. A od tada je radio na svojoj masi.

Prošlog mjeseca McGregor je izazvao Kamarua Usmana jer želi da osvoji pojasi u velter kategoriji, a cilju mu je da u oktagon uđe do kraja godine.

Top Komentari

denimen9
Connor je ionako GOAT, a ako uzme pojas i u trećoj kategoriji, tu više nema dileme.
0 12
Goran86
Voda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi