McGregor uhapšen u Dublinu, oduzet mu automobil od 170.000 eura!

Napravio nekoliko prekršaja u saobraćaju

McGregor uhapšen u Dublinu, oduzet mu automobil od 170.000 eura!

E. Čaušević

Irski borac Conor McGregor ponovo se našao u centru skandala.

McGregor se punom parom sprema za povratak u oktagon, ali očito je da jednostavno ne može bez skandala.

Irac se ponovo našao u centru pažnje svjetske javnosti nakon što je sinoć uhapšen u Dublinu, a njegov tim je to pokušao sakriti od javnosti u čemu na kraju nisu uspjeli.

Mediji u Irskoj objavili su da je McGregor sinoć uhapšen u Dublinu zbog prebrze vožnje i da mu je zbog toga oduzet Bentley Continental GT koji je vozio, a koji inače košta oko 170.000 eura.

Ovo nije prvi put da McGregor ima problema sa zakonom jer je prethodnih godina sve češće pred sudovima zbog raznih prekršaja koje je napravio.

McGregor je sinoć pored prebrze vožnje napravio još nekoliko saobraćajnih prekršaja zbog čega je policija odluila da ga uhapsi, a jutros je pušten nakon što je platio jamčevinu.

Nije poznato da li je bio u alkoholiziranom stanju, a zbog ovog prekršaja na sudu će se morati pojaviti narednog mjeseca. Maksimalna kazna za kršenje pravila u saobraćaju iznosi 5.000 eura u Irskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti