Čudno ponašanje Conora McGregora i jasan stav MMA fanova: "Boja kože, ponašanje, sve je jasno..."
Irska MMA zvijezda daleko je od povratka u oktagon

Nevjerovatna scena

Čudno ponašanje Conora McGregora i jasan stav MMA fanova: "Boja kože, ponašanje, sve je jasno..."

M. Šljivak

Conor McGregor daleko je još uvijek od povratka MMA sportu, ali po mišljenju fanova irska zvijezda trenutno ima mnogo opasnijeg protivnika - kokain.

McGregor već mjesecima najavljuje veliki povratak. Čak je najavio meč za juni s Michaelom Chandlerom, no od toga prema UFC-u nema ništa.

Ljubitelji MMA sporta uvjereni su međutim kako The Notorious zapravo vodi veliku bitku s mnogo opasnijim protivnicima - raznim vrstama droga, naročito kokainom.

Objavljen je i snimak čudnog ponašanja irske zvijezde na promociji filma Road House. Zbog ovog snimka mnogi su uvjereni da je McGregor na kokainu.

Neobično držanje tijela, promijenjena boja kože, čudan govor, navode na to da je Irac koristio neke vrste droge, po mišljenju mnogih u pitanju je kokain.

Oglasi

Dosta je komentara na ovu temu. Bilo je i onih koji su probali kokain i koji jasno kažu da je to, to.

"Da, ja sam lično imao probleme s drogom. Boja kože je glavni znak. On uzima razne supstance, ne samo kokain", govori jedan fan.

Dosta je onih koji žale Conora. Smatraju da sam sebe uništava na ovakav način.

"Ovo je zaista veoma tužno. Nekada je bio sjajno ljudsko biće, ne samo borac. Nadam se da će se pribrati, ali iz ovakvih stvari teško se čupa", govori MMA fan.

Oglasi

Conor McGregor i povratak u UFC: "Lova mu ne treba"

Conor McGregor konstantno priča o povratku u UFC. no za sada nema konkretnog datuma kada bi se mogao vratiti u svijet borbe.

O irskoj zvijezdi je nedavno govorio i prvi čovjek najveće MMA promocije svijeta - Dana White. Tvrdi da nema ništa dogovoreno s Conorom.

"Prvi problem je bio taj lom noge i dugotrajan oporavak. Drugi problem je to što je je*eno bogat i što mu ne treba lova", istakao je White.

McGregor na društvenim mrežama proziva apsolutno sve. Uvjeren je, barem kada je pijan, da može ponovo postati šampion, ali u ovakvom stanju teško da bi išta mogao napraviti protiv vrha UFC-a u lakoj i velter kategoriji koju planira osvojiti.

Irac je u profesionalnoj karijeri odradio 28 borbi i ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi