Conor McGregor 'uspavao' maskotu Miami Heata
Irska MMA zvijezda postao je istinski zabavljač i daleko je od nekadašnje slave iz oktagona (Foto: Screenshot)

Na meču NBA finala

Conor McGregor 'uspavao' maskotu Miami Heata

Midhat Šljivak

Conor McGregor istinska je zvijezda gdje god da se pojavi, a protekle noći irski MMA borac zabavljao je publiku tokom NBA finala između Miami Heata i Denver Nuggetsa. Izmišljena je tuča s maskotom Heata i fanovi se šale da mu je ovo prvi pobjeda nakon tri godine.

Conor McGregor zabavljao je publiku na meču NBA finala između Miami Heata i Denver Nuggetsa. Irska MMA zvijezda na parketu je 'nokautirala' maskotu domaćeg tima.

Naravno, sve je bilo dogovoreno unaprijed kako bi se publika zabavila. Komentari na društvenim mrežama su žestoki i većina ismijava posrnulu MMA zvijezdu.

"Znam da nije namješteno, Conor će uvijek biti ovakav", komentar je jednog od fanova dok drugi dodaje:

"Lijepo je vidjeti da Conor nekog pobijedi"...

Oglasi

Ovakvih komentara je veliki broj. Conor je odavno postao predmet ismijavanja zbog svojih akcija van oktagona gdje odavno nije nikog pobijedio.

Posljednju pobjedu jedna od najvećih zvijezda svijeta upisala je još u januaru 2020. godine kada je savladao posrnulog Donalda Cerronea nokautom u prvoj rundi.

Nakon toga je upisao dva poraza od Dustina Poiriera. U drugom meču je slomio nogu što ga je odvojilo od borbe već dvije godine, a povratnički meč bi trebao odraditi krajem ove godine protiv Michaela Chandlera.

Conor je već godinama daleko od borca koji je nekada bio dvostruki šampion UFC-a. Više se o njemu priča zbog raznih gluposti koje radi van kaveza.

U profesionalnoj karijeri The Notorious je odradio ukupno 28 mečeva. Ima učinak od 22 pobjede i šest poraza.

Top Komentari

Kakav mangup. Sanja Khabiba i znoji se.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti