McGregor odgovorio Ibrahimoviću: "Poštujem Zlatana, ali..."

Samo je jedan Conor McGregor

McGregor odgovorio Ibrahimoviću: "Poštujem Zlatana, ali..."

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana izjavio da bi sigurno bio dobar borac da se odlučio za neki borilački sport.

Ibrahimović ima crni pojas u taekwandou i nije tajna da ima veliku ljubav prema borilačkim vještinama. Ipak, njegova izjava nije se baš svidjela irskom borcu Conoru McGregoru.

Zlatan je izjavio da je impresionira McGregorom i da je on Zlatan Ibrahimović u borilačkom sportu. No, očito je da Irac to nije shvatio kao kompliment i odlučio je da mu odgovori.

"Poštujem Zlatana i to što ima toliko samopouzdanje, ali moramo biti realni. Postoji samo jedan Conor McGregor! Zlatan pokušava da bude Conor McGregor u fudbalu i sretno mu s tim. On i Pogba imaju uvijek dobrodošlicu da zajedno treniramo", poručio je irski borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi