Pijani Conor McGregor prozivao Khabiba: Udario sam mu brata i rođaka, ovo nije gotovo...

Irac se oglasio

Pijani Conor McGregor prozivao Khabiba: Udario sam mu brata i rođaka, ovo nije gotovo...

M. Šljivak

Borba Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora u oktobru 2018. godine privukla je pažnju cijelog svijeta.

Čudesni Dagestanac je na kraju slavio pobjedu prekidom u četvrtoj rundi, ali je haos tek nastao nakon što je Khabib zbog provokacija izletio iz oktagona i borbu je nastavio u publici.

Bilo je tu svega i svačeka, a na kraju je Nurmagomedov zaradio suspenziju od devet mjeseci, dok je Conor McGregor svoju kaznu od šest mjeseci već odslužio.

Irac bi ponovo u oktagon sa Khabibom, a prozvao ga je javno slaveći dan Svetog Patrika na ulicama New Yorka.

Poprilično pijan u društvu supruge Dee, 30-godišnji irski borac je istakao:

"Priznajem da je težak protivnik. Bio je mnogo spremniji od mene i priznajem da sam ga podcijenio. To je bio njegov veliki trenutak i to moram da poštujen. Ali, lako je to napraviti samo jednom. Nisam mu dao dovoljno poštovanja", rekao je Conor, te je nastavio:

"Imam veliko samopouzdanje, veliku želju i u formi sam. Mora biti revanša. Udario sam mu brata i rođaka, ovo nije gotovo", istakao je Conor.

U posljednje vrijeme Conor se povezivao sa borbom protiv Donalda Cerrronea. Ipak, od tada neće biti ništa jer će Cowboy u oktagon protiv Ala Iaquinte, a Irac cilja novi meč sa Khabibom krajem 2019. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi