Conor McGregor uhapšen nakon bezobraznog napada na fana ispred hotela

Završio iza rešetaka

Conor McGregor uhapšen nakon bezobraznog napada na fana ispred hotela

Midhat Šljivak

Zvijezda UFC-a Conor McGregor uhapšen je u Miami Beachu.

Irac je uhapšen ispred hotela nakon što je ukrao i razbio telefon fanu koji ga je želio fotografisati.

Nije se zaustavio na tome. Nakon što je razbio telefon, nekoliko puta ga je nagazio nogom, a zatim je ostatke pokupio i otišao je sa mjesta događaja.

McGregor međutim nije daleko stigao. Ubrzo ga je policija uhapsila i irski borac je završio iza rešetaka uz kauciji od 12.000 dolara.

Nisu ovo prvi problemi koje je McGregor imao sa američkom policijom. U aprilu prošle godine je napao autobus sa UFC borcima, nakon čega je uhapšen u New Yorku.

Iako je bio optužen po tri tačke za napad, prošao je bez kazne i morao je odraditi društveno koristan rad, što je učinio prošle sedmice u crkvi u Brooklynu.

Kauciju će i ovog puta bez problema platiti, ali ostaje da vidimo kakvu će kaznu dobiti za ovaj napad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi