Čuveni brbljivac ukrao šou: Stigao je kombi, a onda su počele da izlaze polugole djevojke...

Postigao što je htio

Čuveni brbljivac ukrao šou: Stigao je kombi, a onda su počele da izlaze polugole djevojke...

Admin Čaušević

Bivši UFC pampion Conor McGregor stekao je globalnu slavu zahvaljujući svojim impresivnim postignućima u oktogonu, svojoj karizmatičnoj ličnosti i svojim uspješnim poduhvatima izvan svijeta borilačkih sportova.

Popularni The Notorious je u svom stilu stigao na meč Anthonya Joshuae i Roberta Heleniusa u subotu i bio je manje-više glavna atrkacija u londonskoj O2 Areni.

Irski borac doveo je svoju grupu ring djevojaka, s ciljem da skrene pažnju na svoj brend Forged Irish Stout, koji je bio sponzor događaja.

Otišao je McGregor korak dalje tako što je IBF svjetska prvakinja u u bantam kategoriji Ebanie Bridges također bila s njim dok je reklamirala njegov novi posao.

Oglasi

Kontroverzni borac je na sebi nosio crnu košulju i plavi sako, dok je boca viskija u ruci bila neizostavni dio programa jer je tako samo želio izreklamirati još jedan svoj brand.

Komentari na društvenim mrežama su bili brutalni, a jedan od najoriginalnijih je možda onaj u kojem se navodi da je "vožnja bila divlja".

Neki od komentara su sarkastično komentarisali da se nadaju da ponovo neće biti optužbi za seksualno zlostavljanje kao što je ranije bio slučaj sa McGregorom.

Irac nije propustio priliku i da nagradi Joshuu tako što mu je poklonio kutiju svog Forged Stouta te poslije na Twitteru pozdravio dvostrukog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

McGregor je prekinuo svoj odmor sa porodicom kako bi ukrao šou i nema sumnje da je uspio u onom što je zamislio...

Podsjećanja radi, Joshua je finskog borca nokautirao u sedmoj rundi. U londonskoj O2 Areni su bili i bogati ljudi iz Saudijske Arabije i nadaju se da će uspjeti dovesti Britanca u svoju zemlju i dogovoriti duel sa Deonteyom Wilderom.

Top Komentari

user1644750016
Sta danasnje djevojke za pare sve rade zalosno i jadno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi