Prsata profesorica očima gutala McGregora, a zatim je ruka ponovo zalutala tamo gdje ne treba

Zanimljivo je bilo pored ringa

Prsata profesorica očima gutala McGregora, a zatim je ruka ponovo zalutala tamo gdje ne treba

Midhat Šljivak

Conor McGregor je iz prvog reda pratio pobjedu Anthonyja Joshue nad Robertom Heleniusom, ali ponovo se priča o njegovom susretu s bokserkom Ebanie Bridges.

Conor McGregor ukrao je dio showa u Londonu na meču Anthonyja Joshue i Roberta Heleniusa. Irac je došao kako bi promovisao pivo, a ponovo se veoma prisno družio s bokerskom Ebanie Bridges.

Plava bombarderka koja je i profesorica matematike je došla poprilično oskudno odjevena. Grudi je jedva zadržavala tanka haljnica, ali ono o čemu se priča su njeni pogledi prema irskoj MMA zvijezdi.

Dok je McGregor davao izjavu u kojoj je najavio decembarski meč protiv Michaela Chandlera, Ebanie ga je 'gutala očima' pokazujući jasne simpatije prema Ircu.

Oglasi

Nije se tu završilo. Ponovo su imali prisan zagrljaj u kojem je ruka Conora McGregora bila malo previše opuštena.

Slična scena se dešavala nedavno u Dublinu. Conor je na sličan način zagrlio Ebanie i i društvene mreže su tada eksplodirale.

Mnogi su uvjereni da između njih ima nešto dodatno osim prijateljstva. Nekad pogledi govore više od riječi, no za sada su u javnosti samo prijatelji.

Šta li će na sve ovo reći Conorova izabranica Dee Devlin s kojom ima troje djece, no prema kojoj često iskazuje nepoštovanje jer radi razne gluposti.

Oglasi